FİLM SETİNDE ÖLÜM





 Ünlü aktör Alec Baldwin'in, film çekimi sırasında kullandığı kurusıkı tabancayı ateşlemesi yüzünden filmin yönetmeni ve görüntü yönetmeni vuruldu. 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Filmin yönetmeni Joel Souza, hastanede tedavisinin ardından taburcu edildi.

"Rust" isimli filmin ABD’nin New Mexico eyaletinde devam eden çekimleri sırasında meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Film çekimi sırasında oyuncu Alec Baldwin, elindeki kurusıkı silahı ateşledi. Ancak silahın patlamasıyla birlikte filmin yönetmeni Souza ve görüntü yönetmeni Hutchins yaralandı. Ağır yaralı olan Hutchins helikopterle hastaneye gönderilirken Souza’ya da olay yerine gelen ambulansta ilk müdahale yapıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Daha sonra yapılan açıklamada Hutchins’in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Souza’nın da tedavi sonrası hastaneden taburcu edildiği belirtildi ancak durumuna ilişkin ayrıntılı açıklama yapılmadı.

Bölge polisi olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı. Aktör Baldwin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Görgü tanıkları Alec Baldwin'in olayın ardından sette gözyaşlarına boğulduğunu anlattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder